Aluminium

kracht

De Qualia25 is gemaakt van 5083 zeewaardig aluminium, een ideaal en onderhoudsarm materiaal. Dit materiaal kan extreem goed tegen zoet- en zoutwater, is supersterk en licht van gewicht.

Laseren

PRECISie

Om de basis te vormen worden aluminiumplaten nauwkeurig CNC lasergesneden. Dit creëert de plattegrond van de Qualia25 met alle bijbehorende details.

Lassen

VAKMANSCHAP

Nadat de losse aluminium platen zijn geleverd wordt het ontwerp tot leven gebracht. Het lassen van aluminium, waar ruim 300 manuren van experts aan te pas komen, is ingewikkeld en precies. Elke Qualia25 wordt vakkundig met de hand aan elkaar gelast, om zo een echt authentiek product te maken.

Lassen
Verf

duurzaam

Duurzaamheid nemen we serieus. Elke Qualia25 wordt voorzien van een laag met premium multi-coat niet-corrosieve verf. Eerst wordt de romp geprepareerd en daarna wordt er gezandstraald. De romp en het interieur wordt geheel geplamuurd en voorzien van een luxe Awl Grip jachtlak.

Afwerking

LUXE EN COMFORT

Iedere Qualia25 heeft een hoog afwerkingsnivo wat het vaarplezier vergroot. Het gebruik van gasveren in de banken zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot de opbergruimte.

De Flexiteak vloer heeft het uiterlijk van echt teak, is kleurvast en UV-, zoutwater bestendigd. Iedere vloer wordt met de hand gemaakt zodat persoonlijke wensen in het dek verwerkt kunnen worden.

De 10 centimeter dikke kussens worden bekleed met Silverguard, een zacht en soepel kunstleer met de uitstraling van stof. Silverguard is 100% waterdicht en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Om er zeker van te zijn dat dit helemaal jouw droomboot wordt, kan je uit verschillende soorten en kleuren kussens kiezen.

Permateek vloer